2011. május 26., csütörtök

LE PRELUDE (BONANZA BANZAI) - Single maxi CD * ÚJ - Jelenlegi ára: 990 Ft

A Bonanza Banzai tag Hauber Zsolt és a a Kortársak tag Kormos Zsolt közös zenekarának Szellem a gépben maxi CD lemeze.
http: //www. discogs. com/Le-Prelude-Szellem-A-G%C3%A9pben/release/1957426
Bontatlan.
Nagyon köszönöm hogy benéztél hozzám!
Kérlek figyelmesen olvasd végig a vásárlási tájékoztatót a gördülékeny adásvétel lebonyolítása érdekében.
A termékek állapota: Mindig az eladni kívánt termék szerepel a képen, nem szimbolikus fotó. Általában CD lemezeket árulok, ezek nem mindegyike karcmentes, de a termékleírásban ezt le is írom, kérlek ezt figyelmesen olvasd el. Az esetleges képen nem látható sérülések is feltüntetem. A termék állapotának el nem olvasásáért nem tudok felelősséget vállalni.
Átadás-átvétel lehetősége: Ajánlott formában postázom a terméket, súlyának megfelelő díjért, külön csomagolási díjat nem számítok fel. A vételár és a postaköltség OTP-s számlaszámra utalható, de megoldható rózsaszín csekken is a fizetés, de csak a címemre (ennél a fizetési módnál kalkuláld bele a postai feladás költségét is). Személyes átvételre csak lakóhelyemen (Marcaliban) van lehetőség. Ha valamiért az aukció megnyerése / leütése után nem tudsz azonnal fizetni 1-2 hét fizetési határidőt tudok adni, de szeretném ha az aukció lezárása előtt ezt megbeszélnénk. Természetesen különböző időpontban záródó aukciók összevárhatóak, nekem is egyszerűbb a postázás és te is postaköltséget spórolhatsz.
Az esetlegesen felmerülő kérdésekre az esti órákban tudok általában válaszolni. Több termék vásárlásakor beszélhetünk árkedvezményről, de csak az aukciók lezárása előtt, utólagos alkudozást nem tudok elfogadni.


Jelenlegi ára: 990 Ft

Az aukció vége: 2011-05-24 21:45
. LE PRELUDE (BONANZA BANZAI) - Single maxi CD * ÚJ - Jelenlegi ára: 990 Ft

Fontos