2011. augusztus 30., kedd

Arany kolloid Nano Gold - Jelenlegi ára: 1 200 Ft

A Nano Gold aranykolloid oldat fogyasztása javasolható akut és krónikus ízületi gyulladások, degenerációk esetén - csökkenti a fájdalmat, és javítja az ízület mozgását; asztmatikus tünetekre; a szívre kiegyensúlyozó hatással van, szabályozza a szívritmust. Javítja az agy, illetve az idegrendszer állapotát.
A jó minőségű arany kolloid oldat természetes ásványi étrendkiegészítő és mellékhatások nélkül fejti ki hatását. Az ősi egyiptomiak már több mint 5000 évvel ezelőtt fogyasztottak aranyat mentális és testi tisztítás céljából. Az indiai védákban is van utalás az arany gyógyászati felhasználáséra. A német bakteriológus Dr. Robert Koch fedezte fel, hogy a TBC-t okozó baktérium arany jelenlétében nem életképes.
Az arany gyógyászati felhasználását illetően ma is sok kutatás folyik. Egy tanulmányban kimutatták, hogy az arany javítja az agy teljesítményét, javítja a koncentráló képességet, és élesíti az elmét.
Hasznos depresszió, félelem, csökkent stressz tűrő képesség esetén. Fogyasztása nyomán oldódik a levertség, a félelem, javul az általános közérzet, ami nemcsak idegrendszeri problémák, lelki bajok esetén hasznos, hanem más betegségek esetén is, hiszen fokozza a beteg gyógyulásba vetett hitét, javítja a közérzetét.
500ml-es kiszerelésben is kapható, szólj és felteszem.



Jelenlegi ára: 1 200 Ft

Az aukció vége: 2011-08-30 20:40
. Arany kolloid Nano Gold - Jelenlegi ára: 1 200 Ft

Fontos