2011. július 27., szerda

Churchill, Hitler és a szükségtelen háború - Jelenlegi ára: 4 020 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Churchill, Hitler és a szükségtelen háborúA könyv listaára: 4900 Ft. Leírás:
Mindaz, amit magunkkal kapcsolatban jelenleg világosan láthatunk annyi, hogy a Nyugat haldoklik - olvashatjuk az előszó komor hangvételű nyitó mondatában. A felvázolt kontraszt valóban megdöbbentő: száz évvel ezelőtt még a prosperáló Európa nagyhatalmai határozták meg a világpolitikát, míg napjainkra a csupán másod-, harmadrendű hatalmakat felmutatni képes kontinens - múltját és hitét feladva - úgy tűnik elvesztette az akaratát is arra, hogy önálló civilizációként legalább túléljen. Szinte mindenki egyetért abban, hogy a törést a két világégés tragédiája, a Nyugat nagy polgárháborúja okozta. Patrick Buchanan, a neves amerikai politikai elemző kötetében arra keresi a választ, hogy milyen hibák vezettek a két világháború kitöréséhez, s kik a felelősek ezért. A hibákat a brit belső kabinet azon 1906-os titkos döntésének a bemutatásával kezdi, miszerint bármiféle német-francia háború esetén brit csapatokat küldenek át a Csatornán, majd elemzi a wilsoni elveket sárba tipró, bosszúállással terhes Versailles-i békerendszer hatásait. Bemutatja a politikai baklövéseket, amelyekkel London eltaszította magától Tokiót és Rómát, végül pedig hosszasan részletezi annak a végzetes, 1939. március 31-i határozatnak a következményeit, amely szerint a britek egy betarthatatlan háborús garanciát adtak a lengyel ezredesek azon neofasiszta diktatúrájának, amely Hitler mellé állt Csehszlovákia lerohanásakor. Bizonyára sokakat meglepnek majd a következtetései, miszerint mindkét világégés elkerülhető, szükségtelen volt, brit államférfiak, és főleg Winston Churchill hibái okozták a Nyugat halálos sebeit... A lábjegyzetekkel, irodalomjegyzékkel és névmutatóval ellátott, elgondolkodtató, az ismert eseményeket kissé más fényben megvilágító mű beszerzése széles körben javasolható. ISBN: 978-963-662-270-1A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 4 020 Ft

Az aukció vége: 2011-07-29 17:20
. Churchill, Hitler és a szükségtelen háború - Jelenlegi ára: 4 020 Ft

Fontos