2011. július 28., csütörtök

Doherty, Paul C.: A halál álarca - Jelenlegi ára: 2 125 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! A halál álarcaA könyv listaára: 2499 Ft. Leírás:
A népszerű történelmi krimik szerzője a Róma első asszonya (200622245), a Gyilkosság a császári palotában (200724276) és A gladiátor dala (200822348) után, s ez utóbbi kvázi folytatásaként egy újabb rejtélyes sorozatgyilkosság kapcsán az ókori Rómába kalauzolja olvasóit, ezúttal is Constantinus császár idejébe. A gladiátor dala Kr. u. 313-ban játszódott, s nem is olyan sokkal Diocletianus nagy keresztény-üldözései után, épp a nagy vallási viták közben a császár villájában zajló gyilkosságsorozattal foglalkozott. Most egy évvel később járunk, s Rómát ismét belengi a halál szele. Mikor két prostituáltat is holtan találnak - testüket felhasították, jobb szemüket kiszúrták -, az emberek attól tartanak, a Nefandus, a hírhedt gyilkos tért vissza. A gyilkos, aki a szóbeszéd szerint a császári hadsereg tisztje, egykor szörnyű mészárlást hajtott végre Róma szajhái körében, de eltűnt, mielőtt kilétére fény derülhetett volna. Valóban ő tért vissza, vagy valaki más bújt a bőrébe? A gyanúsított Attius Enobarbus lesz, Constantinus egyik embere, ám amikor holtan találják villájában, eggyel csökken a gyanúsítottak száma. De miért tűnt el a házából egy láda, amely állítólag titkos iratokat tartalmazott? Helena anyacsászárné, aki mindenáron szeretné helyreállítani a rendet a bűntől egyébként is meglehetősen terhelt városban, legmegbízhatóbb ügynökéhez, Claudiához fordul. Parancsot ad neki: derítse ki a Nefandus kilétét és vessen véget a gyilkosságok sorozatának, mielőtt Róma még mélyebbre süllyed a zűrzavarba... A történelmi bűnügyi regények kedvelőinek ajánlott kötet. ISBN: 978-963-426-114-8A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 125 Ft

Az aukció vége: 2011-07-30 02:24
. Doherty, Paul C.: A halál álarca - Jelenlegi ára: 2 125 Ft

Fontos